Rahulsaha

No signal in 3g/2g mode

8 posts in this topic

I recently *#*#4636#*#* and select United states. From then onwards, I can't get signal in 2nd sim. How to fix this please help

 

Also while flashing S156 rom, my baseband is unknown.

 

 

Lenovo k6 power (k33a42)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rahulsahain fastboot mode, reset modems by commands from the PC fastboot erase modemst1, fastboot erase modemst2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are sure cause many people say that their imei becomes null

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rahulsahayou can make an EFS backup.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I will give it a try. 

Thanks

 
Добавлено 8 minutes later:
 

So a efs backup means the QCN file right.

I have a QCN file of my friend with the same phone. What if I restore that file. will it work ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 час назад, Rahulsaha сказал:

will it work ?

It should work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you ping me the imei changing steps in qcn

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rahulsaha 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.